photo
Model: Drop nipple

Specificatie: Download PDF

VIROTEC ® 1" Drop Nipple

De VIROTEC ® Drop Nipple is een pijp die als stijg- en zakstuk kan worden gebruikt. Standaard verkrijgbaar in de lengtes 0.5 meter en 1 meter, met enkelzijdig of dubbelzijdig reductie naar ½" of ¾" binnendraad . Ook kunnen wij ze exact op maat leveren met of zonder buitendraad. Leverbaar in verzinkte of grondverf uitvoering.
photo
Model: Telescope pipe

Specificatie: Download PDF

VIROTEC ®-telescope.

De VIROTEC ® uitdraaibarebare Drop Nipple is voor de precieze afstelling van de sprinklerkoppen in een verlaagd plafond of in verticale richting. De lengte kan worden aangepast aan de situatie door het in- of uitdraaien van de pijp om deze te verkorting of verlengen. Het aanpassen van de lengte kan plaatsvinden nadat de volledig installatie is geïnstalleerd. De installatie tijd wordt daardoor aanzienlijk verlaagd.
photo
Model: Flexarm®

Specificatie: Download PDF


De VIROTEC ®-flexarm ®
De VIROTEC ®-flexarm ® FL is een draaibare arm die speciaal is ontworpen voor montage van sprinklers waarbij bijvoorbeeld geen goede (gekeurde) bevestiging van een flexible slang mogelijk is. Het aanpassen van de lengte kan plaatsvinden nadat de volledig installatie is geïnstalleerd. Het zorgt voor een snelle, eenvoudige en nauwkeurige horizontale aanpassing aan elk punt binnen het gebied van een plafondpaneel met een rastermaat van 625 mm.