Een Vacuumzuigmachine voor het vervangen van Sprinklers.

Met de Dropmaster kan de sprinklermonteur sneller en vooral ook op een schonere wijze sprinklerkoppen vervangen. Bovendien kan hij buizen bewerken waar water is ingesloten en bespaart hierdoor veel tijd op projecten. Een groot voordeel is hierbij dat de geur van stilstaand water niet meer vrijkomt bij de werkzaamheden. Dit wordt vooral gewaardeerd door het kantoorpersoneel op de servicelocatie of bijvoorbeeld het winkelend publiek.


Schoner werken

Na het drukloos maken van het systeem wordt de Dropmaster aangeloten aan bijvoorbeeld een drain waarna het systeem met kracht leeggezogen wordt. Het drainen van het syteem wordt hierdoor verkort met minimaal de helft van de tijd. Tevens wordt er hierdoor direct een vacuüm gecreeërd in het leidingtracé waaraan de Dropmaster is verbonden. Als er eenmaal sprake is van een vacuüm kunnen sprinklerkoppen eenvoudig worden vervangen. Hierbij komt er geen vervuild water vrij en ook de daarbij behorende geuren kunnen bij deze werkzaamheden niet ontsnappen. Deze methode van werken beperkt de hoeveelheid opruimwerkzaamheden tot een minimum en is er geen opvangbak zoals een kliko meer nodig.


Directe tijdsbesparing

Door gebruik te maken van de Dropmaster wordt direct tijd bespaard op het project. De Dropmaster wordt al jaren lang tevreden gebruikt door veel installateurs en behalen een tijdsbesparing van 40 tot 60%. Sommigen zeggen dat de besparing in tijd oploopt tot maar liefst 80%. Door deze efficiënte wijze van werken kunnen meer productieve uren worden gemaakt. Al deze besparingen leiden tot een beter rendement en een tevredene eindgebruiker.

ZUIGT DE SLANG OF DE DROP-NIPPLE GEGARANDEERD HELEMAAL LEEG.

 

Siron Dropmaster


Gallery